avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua vreau sa divortez fara avocat care sant pasi cre ar trebuii sa ai fac si unde trebuie sa ma adresez va multumesc
Dati mai multe detalii: aveti copii minori, sotia este de acord....pentru un raspuns pertinent.
Generic: faceti o cerere de divort care cuprinde, in mare:numele partilor si adresa completa, tipul de divort, numele dupa divort, copiii minori, pensie si/sau program de vizita, taxa de timbru pentru toate capetele de cerere, timbru judiciar... mergeti la instanta ultimului domiciliu comun si o depuneti.
Daca nu mai sta niciunul acolo, la instanta de la domiciliul celeilalte parti.

Pentru raspuns mai concret, cum spunea colega, veniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copiilor fara divort Cristina ioana lacan Cristina ioana lacan Sotul meu nu vrea sa divorteze de mine dar a spus ca a platit la judecatorie o taxa de 3000 de lei pentru vizitarea copiiilor!se poate? (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor sorin77 sorin77 reformulez intrebarea pentru ca nu am formulat-o corect.Suntem rezidenti in Italia,sotia a deschis procesul in Romania dar a declarat ca noi am fi intorsi in ... (vezi toată discuția)
Divortul Adrianadrian69 Adrianadrian69 de curand am primit citatia de a ma prezenta la divort , as dori sa stiu daca pot sa contest actiunea depusa de sotie pe motiv ca nu din culpa mea sa produs ... (vezi toată discuția)