avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de urbanism

Buna ziua, am solicitat primariei din zona in care avem un teren, un certificat de urbanism pentru a obtine autorizatie de constructii.Am primit veste ca in zona nu este facut PUG si fiecare proprietar trebuie sa faca toate avizele ce sunt necesrea pe cont propriu.Dupa cum stiu eu, poate ma insel aceste avize le face primaria nu?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:00, 7 Februarie 2011
Certificatul de urbanism este un act de informare cu privire la regimul juridic, tehnic si economic al terenului , la data cererii lui.
Stabileste cerintele urbanistice ce urmeaza sa fie indeplinite in functie de specificul amplasamentului si lista cuprinzand avizele si acordurile necesare , in vederea autorizarii.
Daca este o cladire"de importanta redusa"acordul unic se face de catre autoritatea (primaria locala).Aceste avize sunt pt.bransament apa,energie electrica, gaze, pot sa fie chiar si avize de la protectia mediului sau ISU.Toate acestea vi le spune prin C.U

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planul de urbanism b.stefan78 b.stefan78 Vreau sa achizitionez un teren,banii o sa vina de la banca( credit bancar),banca printre alte documente imi solicita si plan de urbanism.Acum am citit pe net ... (vezi toată discuția)
Ce licente,autorizatii,avize imi sunt necesare in cazul unei firme avind obiectul de activitate constructii? glo glo doresc sa mi infiintez o firma de constructii. as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa mai indeplinesc dupa infiintarea srl.trebuie sa obtin anumite ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)