avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Politia Comunitara Timisoara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Politia Comunitara Timisoara

In data de 01.02.2011 am primit amenda in valoare de 800 de ron deoarece nu era curatat trotuarul..Trotuaru era curatat de zapada dar mai era cheata care nu se putea curata co lopata deoarece nu este drept ci tot denivelat facut din placi de pavaje ...Precizez ca nu am primit avertisment inainte sa primesc amenda + ca pe procesul verbal am fost trecute erori:
1)data cand am primit amenda este 01.02.2011 ,iar pe procesu verbal a scris 01.02.2010
2)Adresa este gresita:in loc sa scrie strada stuparilor nr:54 colt cu martir maria andrei a scrie martir maria andrei nr 54 colt cu stuparilor
3)a spus ca martorii au refuzat semnarea procesului verbal dar nu a intrebat pe nimeni daca doreste sa fie martor...

Credeti ca as putea sa castig procesul daca depun contestatie ?

Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:31, 8 Februarie 2011
buna ziua,
aveti sanse sa castigati procesul verbal, dar trebuie sa aveti un martor, pentru a rasturna prezumtia relativa de legalitate a procesului verbal.
Afara eram eu fratemiu si taicamiu...+ vecini are ceva daca il iau pe fratemiu ca martor??
pana la urma am platit amenda ca sa o pot platii doar 250 lei...daca castig procesul dupa cat timp imi pot recupera banii inapoi?
In 15 zile de la semnarea/comunicarea procesului verbal puteti formula plangere impotriva procesului verbal la Judecatoria Timisoara,invocand cauzele de nulitate prev.de art 16,17 din OG.nr.2/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda radar derderian derderian stimati colegi, la data de 25 mai ac, in oras Ghimbav, pe DN1, 4 benzi si separator, am fost avertizat prin flashuri ca mai in fata este politie, am redus ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet - neacordare prioritate pietoni pe trecere crambadani crambadani Mi-a fost retinut permisul de conducere pt neacordarea de prioritate pe trecere de pietoni. Am refuzat sa semnez procesul verbal, am mentionat la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala mrbodo mrbodo Salutare la toata lumea ! si va multumesc anticipat ! Toata actiunea sa petrecut ieri 12.aprilie,la iesirea din oras unde erau 2 echipaje de politie care ... (vezi toată discuția)