avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă HOTARARE JUDECATOREASCA CU BANCA PE DOBANDA VARIABILA
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

HOTARARE JUDECATOREASCA CU BANCA PE DOBANDA VARIABILA

Am o mare rugaminte la voi, am nevoie de o hotarare judecatoreasca pronuntata de o instanta prin care vi s-a dat castig de cauza in relatia cu banca pe dobanda variabila. Daca vreunul din voi are asa ceva, il rog frumos sa o posteze pe acest forum, aceasta va constitui o jurisprudenta excelenta pentru mine.
Va multumesc frumos si astept mesajele voastre!
Cel mai recent răspuns: carmen_rusu , utilizator 21:47, 15 Februarie 2011
dosar 30685/3/2009 Curtea de Apel Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stiti un site cu spete drept penal?sau alte surse? marciuc marciuc unde as putea vedea o speta drept penal?un site daca aveti sa mi scrieti link,multumesc (vezi toată discuția)
de ce nu scade rata? euribor a scazut, credit ipotecar in euro pe 25 ani la banca mihai! mihai! Am un credit ipotecar pe 25 ani la BCR in valoare de 37.000E contractat in august 2007. In primul an dobanda fixa 250E. Incepand cu august 2008 dobanda ... (vezi toată discuția)
Ordinul o.mai 400/2004 neconstitutional??? MAIDANEZUL MAIDANEZUL Daca acum 5 ani am fost destituit din politie[bacau] dupa ce am fost cercetat disciplinar conform acestui ordin care nu a fost publicat in MONITORU.OFICIAL ... (vezi toată discuția)