avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă stiti un site cu spete drept penal?sau alte surse?
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

stiti un site cu spete drept penal?sau alte surse?

unde as putea vedea o speta drept penal?un site daca aveti sa mi scrieti link,multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 12:13, 26 Ianuarie 2012
Dar aici unde sunteti, @marciuc?

www.avocatnet.ro/content/for...

Daca va straduiti fiecare subiect postat in forumul de "Drept penal" reprezinta o speta. Sau un punct de plecare.

un site cu spete rezolvate ca sa vad ce trebuie punctat ,nu mi trebuiesc mesaje de la victime sau faptuitori,imi trebuie pt un referat,adica sa aiba forma scrisa si rezolvata ca sa vad ce trebuie sa punctez,multumesc
Un site cu spete rezolvate nu cred ca gasiti .. ci doar site-uri unde sunt publicate hotararile pronuntate in materie penala ....
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Doua spete - procesual civil randall randall Buna ziua. As avea si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra in vederea rezolvarii a doua spete la materia drept procesual civil. Orice tip de ajutor este ... (vezi toată discuția)
4 abonamente la aceeasi firma de telefonie mobila vali_fl64 vali_fl64 Buna seara, am si eu o intrebare referitoare la plata unor abonamente la o firma de telefonie mobila. Mai exact am 4 abonamente pe numele meu si deoarece luna ... (vezi toată discuția)
Reclamatie - presupuse invinuiri ovvvidiu ovvvidiu Pe acest site se afla urmatoarea propozitie: Esti impotriva eutanasierii cainilor comunitari, esti vinovat de moartea unui copil de 4 ... (vezi toată discuția)