avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doua spete - Procesual Civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doua spete - Procesual Civil

Buna ziua. As avea si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra in vederea rezolvarii a doua spete la materia drept procesual civil. Orice tip de ajutor este binevenit.

Speta 1:

partea 1: [ link extern ]
partea 2: [ link extern ]

Speta 2:

[ link extern ]

Daca aveti probleme in a intelege textul, ma puteti intreba sau le pot transcrie pe amandoua.

Va multumesc anticipat! Toate cele bune!

Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 08:04, 7 Decembrie 2011
Stimat forumist,

Nu consider că spețele de examen se rezolvă de către alții, pe forum. Nu ar strica să munciți și să căutați răspunsurile prin biblioteci, citind cursurile de drept existente. Puteți accesa inclusiv jurisprudența Înaltei Curți de Casație și Justiție de pe site-ul acesteia! Pentru mine studiiul a fost o plăcere, iar de-a gata nu am luat mai nimic.

Invit, deci, participanții la acest forum să nu vă răspundă. V-ar ajuta să deveniți un bun profesionist.
randall a scris:

Buna ziua. As avea si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra in vederea rezolvarii a doua spete la materia drept procesual civil. Orice tip de ajutor este binevenit.

Speta 1:

partea 1: [ link extern ]
partea 2: [ link extern ]

Speta 2:

[ link extern ]

Daca aveti probleme in a intelege textul, ma puteti intreba sau le pot transcrie pe amandoua.

Va multumesc anticipat! Toate cele bune!

Sunt gata sa va ajut DUPA ce ne spuneti care este parerea d-voastra cu privire la cele doua spete si pe ce argumente va bazati. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stiti un site cu spete drept penal?sau alte surse? marciuc marciuc unde as putea vedea o speta drept penal?un site daca aveti sa mi scrieti link,multumesc (vezi toată discuția)
Speta drept comunitar european ellaally ellaally ma poate ajuta cineva cu o speta cu rezolvare din domeniul dreptului comunitar european? va multumesc (vezi toată discuția)
Spete jurisprudenta europeana otto2007 otto2007 Buna ziua, Imi poate spune cineva de unde m-as putea documenta in privinta unor spete pentru lucrarea de licenta - invinuitul si inculpatul in procesul penal-? (vezi toată discuția)