avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Speta drept comunitar european
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Speta drept comunitar european

ma poate ajuta cineva cu o speta cu rezolvare din domeniul dreptului comunitar european?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:35, 4 Februarie 2015
Ce subiect trebuie sa aiba acea speta ?
trebuie sa sustin un examen in care trebuie prezentata o speta cu tot cu rezolvare in domeniul dreptului comunitar european
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
ellaally, utilizator
Vedeti daca va ajuta aceste link-uri
[ link extern ]

www.csm1909.ro/csm/linkuri/14_10_2005__1362_ro.doc

aceste informatii le gasesc si in curs, practic imi trebuia speta cu rezolvarea
ellaally a scris:

aceste informatii le gasesc si in curs, practic imi trebuia speta cu rezolvarea

Stimat forumist,

Cred că nu ați înțeles bine. Acest forum nu încurajează copierea, ci munca. Rezolvarea speței o veți face dvs personal, deoarece numai atunci veți putea deveni un profesionist.

Pentru aceste motiv, topicul va fi închis.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua spete - procesual civil randall randall Buna ziua. As avea si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra in vederea rezolvarii a doua spete la materia drept procesual civil. Orice tip de ajutor este ... (vezi toată discuția)
Hotarare cedo de negasit... gigelas gigelas Am neaparata nevoie de hotararea CEDO pronuntata asupra cererii nr.34146-97/10.iulie.2001,insa nu o gasesc pe nicaieri. Este ceva legat de CEC-urile ptr. ... (vezi toată discuția)
Examen inm Marinela Chirita Marinela Chirita stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie? pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)