avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Reclamatie - presupuse invinuiri
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Reclamatie - presupuse invinuiri

Pe acest site se afla urmatoarea propozitie:
Esti impotriva eutanasierii cainilor comunitari, esti vinovat de moartea unui copil de 4 ani.

www.avocatnet.ro/content/for...

Eu nu sunt de acord cu acesta formulare si o consider abuziva. Unde pot sa fac reclamatie.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:43, 8 Septembrie 2013
Incercati sa desfasurati demersuri la nivelul entitatii responsabile pentru formularea frazei
In orice caz,formularea este evident fortata,deoarece,de-a lungul timpului victime au cazut persoane de diferite varste
Mai mult formularea trebuie sa fie atent selectata,deoarece impunerea eutanasierii se poate aprecia drept provocare sau influentare

Care este insa legatura intre subiectul eutanasiere si linkul postat in conditiile in care acesta priveste discutii despre reziliere contract vanzare-cumparare locuinta ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2013
ynocentta, utilizator
Statusul nu incalca Regulamentul forumului.
Este un punct de vedere al unei persoane, punct de vedere cu care suntem sau nu de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Ce votati la referendumul despre euthanasierea cainilor maidanezi? Antoanela Geaman Antoanela Geaman S-a intamplat o mare drama! un copilas de doar 4 ani a fost sfasiat de caini intr-un parc!!!! ce facem pentru a preveni ca aceasta drama sa nu se repete? ... (vezi toată discuția)
Muscata de caine. Raul1raul Raul1raul Buna ziua! Am detinut la mine pe proprietate un caine , ciobanesc de Asia centrala. Anul trecut fiind plecat din tara sa ocupat de caine concubina mea, care ... (vezi toată discuția)