avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere succesiune

Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu urmatoarea speta: cum se realizeaza practic deschiderea succesiunii si ce se intampla in cazul in care unul din succesori( unul dintre fii defunctului nu vine- sau nu este chemat la succesiune?) in termenul de 6 luni, desi stie ca parintele sau a decedat( locuind in aceeasi casa). Va mai avea dreptul la mostenire?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 15:46, 7 Februarie 2011
Multumesc
pentru putin, daca mai aveti nelamuriri,....
cu placere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire MCMonica MCMonica Buna ziua. As dori sa stiu in cat timp daca nu se realizeaza o succesiune de la deces bunul trece in proprietatea statului ,daca trece?( asta in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Succesiune rada78 rada78 Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii cu privire la urmatoarea problema: tatal meu a fost casatorit de 3 ori iar primele 2 casnicii au rezultate 2 fete; in ... (vezi toată discuția)
19 ani de la deces fara succesiune constsil constsil exista vreo' lege care spune ca daca nu s-a realizat succesiunea in x ani (cazul meu 19 ani) terenurile revin mostenitorului care le-a administrat (lucrat, ... (vezi toată discuția)