avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie impotriva deciziei privind capacitatea de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie impotriva deciziei privind capacitatea de munca (pensie de invaliditate)

Am facut ocontestatie la i.n.e/m.r.c.m dupa sistare pensiei de boala ,am primit raspuns dupa 5 luni ,bine inteles un raspuns nefavorabil ca doar cor la corb nu-si scoate ochii,as vrea sa stiu daca urmatoarele diag.se afla H.G400/2001,insuficienta cardiaca stadi 2,cardiopatie ischemica dureroasa ,angina pectorala de efort,hipertensiune arteriala cu ric crescut ,extra sistole ventriculare,gusa polinodulara,ma intereseaza aceeste pentr a sti daca pot sa actinez in judecata decizia i.n.m.r.c.m si daca o sa am un castig de cauza
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:17, 8 Februarie 2011
Aveti 30 de zile sa actionati in instanta impotriva neincadarii in grad de handicap, lungul dv. diagonstic poate va gasi ecou in pronuntarea unei solutii favorabile
Anexa HG nr. 400/2001 privind criteriile si normele de diagnostic clinic, diagnostic functional si de evaluare a capacitatii de munca pe baza carora se face incadrarea in gradul I, II si III de invaliditate o gasiti in "Documente utile".

www.avocatnet.ro/content/con...

Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de handicap pentru diabet zaharat tip 2? kotyfalvig kotyfalvig am diabet tip 2 fac insulina de 4 ori pe zi de 2 tipuri humalog si lantus si am o pensie de invaliditate gradul 2 pentru urmatoarele boli;; cardiopatie ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala erika44 erika44 Am 46 de ani si sufar de cardiopatie ischemica ,angina pectorala de efort ,insuficienta venoasa si hta si de coxartroza la ambele picioare .Am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Incadrare pensie invaliditate ciureancarmen ciureancarmen buna seara sotul meu este cardiac diagnosticele sant insuficienta cardiaca diastolica anghina pectorala de efort stabila ccs2 hipertensiune arteriala esentiala ... (vezi toată discuția)