avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere dosar crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere dosar crestere copil

Buna ziua,
Sotia mea a nascut pe 25 dec 2010, am dori sa stim in cat timp putem depune dosarul pentru indemnizatia de crestere copil.
A beneficiat de concediu prenatal incepand din data de 22.11.2010.
Cel mai recent răspuns: Robert_tule , utilizator 17:36, 7 Februarie 2011
este interesul dv. sa-l depuneti cit mai repede pentru a opta pentru o perioada de 1 am sau 2
Indemnizatia pentru CCC se acorda incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea dată.
dar ea a nascut in 2010, nu beneficiaza de crestere pana la 2 ani??
Ba da, sotiei dvs ii sunt aplicabile prevederile OUG nr.148/2010 si nu cele ale OUG nr.111/2010.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal si ccc valentin19 valentin19 buna ziua,sant o mamica care am nascut pe 16 martie. in concediul prenatal am intrat pe 15 -02-2011. am inteles ca sant obligata sa-mi iau 45 de zile dupa ce ... (vezi toată discuția)
La cat timp se depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil? CristinaToba CristinaToba Sunt insarcinata in 36 de saptamani, intru in concediu prenatal pe data de 1 decembrie, iar data probabila a nasterii este 25 decembrie. Avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)
126 de zile concediul de maternitate si indemnizatia pentru ccc trascaelena trascaelena Am intrat in concediul prenatal in data de 15 februarie 2012,am nascut la data de 24 martie 2012,adica am avut doar 38 de zile de concediu inainte de a ... (vezi toată discuția)