avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie din urma?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie din urma?

Copilul meu de 1.7 ani nu a luat niciodata alocatia de 200 lei, nu am fost in tara. Acum are certificat romanesc, si daca depun actele pentru alocatie imi da si din urma? Sau doar ce mai ramane pana implineste 2 ani?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dahnah , utilizator 00:05, 8 Februarie 2011
cu sigurata si eu am depus actele ptr fetita mea dupa 6 luni ptr ca nu am stiut ca se face un dosar si mi-a dat tot din urma!
Multumesc mult, sper sa fie asa si la noi :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru un copil nascut in italia rammaia rammaia buna ziua. am o fetita nascuta in aprilie 2012 in italia, dar acum am revenit in tara. mentionez ca in italia nu am beneficiat de alocatie pt ca am lucrat la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil MariaGutuu MariaGutuu In ultimul an de facultate am ramas insarcinata si nu m-am incadrat in campul muncii , respectiv nici venituri la stat.Asta a fost in 2008, deci acum 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)