avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 112

Va rog frumos sa imi spuneti data o profesie liberala, fara angajati, are obligatia depunerii Declaratiei 122. Am citit nenumarate articole referitoare la acest subiect, fara a gasi, insa, un punct de veder unitar.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dbalaita , utilizator 07:34, 8 Februarie 2011
Incepând cu obligaţiile aferente lunii ianuarie 2011, doar firmele şi persoanele fizice care au angajaţi vor depune o "Declaraţia unică" , formularul 112
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 Mainerici  Ctin Mainerici Ctin certificatele medicale unde se depun (vezi toată discuția)
D112 -d 010 bubby bubby Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratii lunare andreeazanfir andreeazanfir eu am avut o cifra de aface de 14000 anul trecut si 7 salariati declarate in bilant in acest caz trebuie sa depun declaratia 100.300 si 112 lunar? sau mai ... (vezi toată discuția)