avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs subofiteri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs subofiteri

Sunt subofiter jandarm, in luna martie am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii in cadrul Pol. T.F.,unde am fost declarat admis.La concurs am participat fara sa-mi instiintez cunducerea unitatii, fapt pentru care nu mi s-a aprobat mutarea, chiar daca cei de la inspectoratul de politie au cerut dosarul de cadre.As dori un raspuns cat mai legal.
Am dreptul la acest transfer?
Daca nu, ce se poate intamla daca plec cu demisie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:51, 30 Aprilie 2008
1. Nu mai postati o intrebare pe mai multe topicuri , deja vi s-a raspuns pe topicul demisie Ministerul Apararii unde ati mai scris inca odata acelasi lucru.

2. Daca plecati prin demisie, veti fi trecut in rezerva potrivit Legii nr.80/1995 privind statutul cadrelor militare. Până la comunicarea ordinului de trecere în rezervă sunteti obligat să va îndepliniti atribuţiile funcţiei în care sunteti încadrat, precum şi toate îndatoririle ce va revin.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ministerul apararii mladi mladi as ruga cunoscatorii daca imi pot raspunde la urmatoarea speta: in cursul anului trecut am sustinut un concurs pe o functie in cadrul MIRA, eu fiind cadru ... (vezi toată discuția)
Apt medical Danut1222 Danut1222 Sunt ofiter si in urma unui accident nu mai vad cu un ochi! Conform baremelor nu mai pot profesa ca militar, feci ma pot trece in rezerva? Mentionez ca cu ... (vezi toată discuția)
Demisie cadru militar ContSters405252 ContSters405252 Buna ziua! Sunt cadru militar si mi-am depus demisia acum aproape 30 de zile calendaristice. Demisia inseamna si trecere mea in rezerva, dupa cum mi-a fost ... (vezi toată discuția)