avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nume gresit pe citatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nume gresit pe citatie

Buna seara,
Am si eu o intrebare la care as dori,cu tot respectul cuvenit,un raspuns documentat,daca este posibil(cu lege,art.)
Am primit o citatie astazi,iar numele trecut este acela pe care l-am avut dupa divort,acela de domnisoara,(H...)insa acum sunt recasatorita si numele este altul(B...)
Poate fi invocat in acest caz viciu de procedura si sa se respinga cererea de chemare in judecata?

Multumesc mult celor care ma ajuta.

Cu respect,
Cel mai recent răspuns: ContSters145300 , utilizator 19:39, 7 Februarie 2011
Nu,deoarece in ambele situatii,numele trecut pe citatie va apartinea,sau va apartine.In cazul in care numele trecut pe citatie era cu totul altul decat cele doua,amintite,se putea invoca aceasta.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este exceptie de procedura? mscutelnicu mscutelnicu Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea speta: in 2007, instanta desface casatoria sotilor M, iar in privinta numelui dispune ca sotia sa revina la cel purtat ... (vezi toată discuția)
Am primit drepturile salariale cuvenite. cum opresc procesul împotriva angajatorului? adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am depus cerere de chemare in judecata in data de 16 oct. pentru fostul angajator pentru neacordare drepturi salariale. Din cate stiu de cateva ... (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)