avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna

as dori sa stiu cine stabileste nivelul studiilor pentru ocuparea unui post in cadrul unei institutii(exista si sindicat reprezentativ).
Directorul general a facut statul de functii pentru sefii de servicii - unora le cere studii superioare altora nu.
a fost intrebat care au fost criteriile pe care sa bazat - este ironic.
A fost inlaturat un sef de serviciu pentru faptul ca nu avea studii superioare in schimb sunt sefi servicii agreati de el care sunt pusi pe functie fara sa li se ceara studii superioare.
ce pot face in acest sens? am castig in instanta?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 23:04, 1 Mai 2008
In prezent, nu mai exista o reglementare stricta la acest subiect.
Orientativ cu privire la studiile pentru ocuparea unor functii se poate vedea in Clasificarea Ocupatiilor din Romania.

De asemenea, pentru ocuparea unor functii se pot vedea legile speciale acre reglementeaza organizarea si exercitarea acelor profesii.

Daca ne-ati preciz adespre ce posturi este vorba, poate va ajutam mai mult.
Ce intelegeti prin institutie? O societate privata/de stat/institutie publica?
Intrebarea a mai fost postata odata sub alta denumire
- nivel de studii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel de studii sindicalistul sindicalistul As dori sa stiu cine stabileste nivelul studiilor pentru ocuparea unui post in cadrul unei institutii(exista si sindicat reprezentativ). Directorul general a ... (vezi toată discuția)
Funcii - legea salarizarii unitare paul_ruse paul_ruse buna ziua ... lucrez intr-o institutie de stat bugetara. In legea salarizarii unitare a bugetarilor de pe timpul lui Boc pentru sefii de ateliere pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului cu studii medii in studii superiare corbi corbi Lucrez la intr-o companie de stat de 8 ani, fiind incadrat in functia de tehnoredactor pr.I. Acum 4 ani am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri ... (vezi toată discuția)