avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trebuie sa duc contractul sau oferta de munca la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trebuie sa duc contractul sau oferta de munca la AJOFM-ul de care apartineam pe perioada cat primeam indemnizatie de somaj?

Buna ziua,
am fost somer indemnizat timp de 6 luni, din iulie 2010 pana in 26 ianuarie 2011, care a fost de altfel si ultima vizita la somaj, cei de acolo spunandu-mi ca am terminat cu ei...In acest context am ramas in evidenta lor? Din 17 februarie voi incepe serviciul intr-un alt judet si as dori sa stiu daca trebuie sa duc ceva ( contract de munca sau oferta de munca) la AJOFM-ul de care apartineam pe perioada cat primeam indemnizatie de somaj.

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
kodrutz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:34, 8 Februarie 2011
1. Nu mai sunteti in evidenta AJOFM daca a expirat perioada de acordare a indemnizatiei de somaj.
2. Trebuia sa va dea o deciziei a AJOFM de incetare a platii indemnizatiei de somaj.
3. Nu trebuie sa duceti nimic la AJOFM daca va angajati undeva (angajatorul trebuie sa duca "lista locurilor de munca vacante").

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie repartizare somaj remuspr remuspr Este necesara dispozitie de repartizare in cazul unui contract de munca incheiat cu un pensionar ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Angajare somer andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreau sa angajez pe cineva care este in prezent in somaj,unde trebuie sa ma adresez,ce acte sunt necesare si ce termene trebuiesc indeplinite pentru ... (vezi toată discuția)
La angajare antonio123 antonio123 AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)