Buna ziua,
am fost somer indemnizat timp de 6 luni, din iulie 2010 pana in 26 ianuarie 2011, care a fost de altfel si ultima vizita la somaj, cei de acolo spunandu-mi ca am terminat cu ei...In acest context am ramas in evidenta lor? Din 17 februarie voi incepe serviciul intr-un alt judet si as dori sa stiu daca trebuie sa duc ceva ( contract de munca sau oferta de munca) la AJOFM-ul de care apartineam pe perioada cat primeam indemnizatie de somaj.
1. Nu mai sunteti in evidenta AJOFM daca a expirat perioada de acordare a indemnizatiei de somaj.
2. Trebuia sa va dea o deciziei a AJOFM de incetare a platii indemnizatiei de somaj.
3. Nu trebuie sa duceti nimic la AJOFM daca va angajati undeva (angajatorul trebuie sa duca "lista locurilor de munca vacante").
Angajare somer
andreea20ro
buna ziua,vreau sa angajez pe cineva care este in prezent in somaj,unde trebuie sa ma adresez,ce acte sunt necesare si ce termene trebuiesc indeplinite pentru ... (vezi toată discuția)
La angajare
antonio123
AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)