avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112

pot sa iau un certificat digital pe persoana fizica si sa depun declaratia 112 online pentru mai multe firme?
Mentionez ca nu am nicio legatura contractuala cu aceste firme.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:21, 9 Februarie 2011
Solicitarea de utilizare a unui certificat digital poate fi depusă la oricare unitate fiscală teritorială din subordinea ANAF. Aceasta cerere ,formularul 150, trebuie depusa impreuna cu următoarele acte:

1. actul de identitate al titularului certificatului calificat - original şi copie;
2. documentul care atestă calitatea titularului certificatului calificat de reprezentant legal al contribuabilului(copie şi original) ;
3. în situaţia în care titularul certificatului calificat nu are calitatea de reprezentant legal al contribuabilului,trebuie depusa si o împuternicire legalizata la notariat, din care sa rezulte dreptul titularului certificatului digital calificat de a semna declaraţiile fiscale ale contribuabilului respectiv ,in numele acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii online VIORICA_ VIORICA_ buna, se tot vorbeste de depunerea declaratiilor online. este obligatariu? nu se mai pot depune la AF direct? (vezi toată discuția)
Semnatura electronica margele margele Am o Intreprindere Individuala si am achizitionat un certificat digital pe numele meu. Cand depun formularul 150 la ANAF imi trebuie si de la Reg. Com. un ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)