avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... fertilizare nereusita
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

fertilizare nereusita

Buna ziua
in urma cu 1 luna am inceput tratamentul pentru fertilizare in vitro
m-au pus sa semnez un contract in care nu scria mare lucru, nu mi sa explicat nimic inafara de pretul pe care trebuie sa il platesc.
atitudinea lor de azi cand am venit la consultatie a fost foarte ciudata. inainte de a face testul de sange am inteles de la ei ca va fi negativ. adica se asteptau la un astfel de rezultat
ce pot face pentru a nu pati si alte persoane acest lucru si poate a-mi recupera macar o parte din cei 20000lei cheltuiti degeaba?
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 19:54, 8 Februarie 2011
din cate am citit ati semnat un contract...acujm depinde si ce clauze erau in acel contract...ca daca era stipulat ceva de genul ca nu va garanteaza 100%ca ve-ti ramane insarcinata ...deja se schimba datele problemei...initial trebuia citit cu atentie contractul ...imi pare rau ca ati pierdut atatia bani...capul sus o sa va ajute Dumnezeu sa aveti un bebe...
cum ramane cu clauzele abuzive din contracte?
cum sa ramana, trebuiesc demonstrate in primul rand.. depinde despre ce fel de clauze este vb..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata, cu contract de munca in italia, ma intorc in romania. sunt asigurata in sistemul public de sanatate? tigruta25 tigruta25 Buna ziua tuturor! Am si eu o problema pe care sper sa ma ajutati sa o rezolv:in cateva cuvinte sunt insatcinata,am un contract indeterminat in italia unde ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriu manu1995 manu1995 in cat timp o sa imi vina rechizitoriul acasa daca e gata este pentru consum de iarba la volan fara posesie si am recunoscut si sunt gata sa fac munca in ... (vezi toată discuția)