avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale camere de filmat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

camere de filmat

La firma unde lucrez ( o firma cu profil mecanic...) se anunta ca se vor monta camere de filmat chiar si la posturile de lucru datorita unor furturi din societate. Sunt de acord cu controlul la poarta si camere de filmat in afara locului de munca,nimanui nu-i plac furturile,dar legal au voie sa monteze si la locurile de munca?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 00:01, 12 Februarie 2011
administratorul poate lua orice masuri de siguranta si paza a angajatilor si a bunurilor din patrimoniul acestuia.
atat timp cat nu te monitorizeaza in afara spatiului detinut de firma nu incalca legea ;)
antarro, firma in care lucrezi nu este prima in care se ia o astfel de decizie si nu are rost sa comentam motivele !

In fapt, sincer vorbind, daca iti faci treaba la locul tau de munca, nu vad nici un motiv pentru care ar trebui sa te deranjeze camere respective !.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine strange banii cand toti locatarii sunt de acord Olivia_B Olivia_B Buna ziua, Ca urmare a deranjului provocat de diverse grupuri care stau in fata, cat si interiorul blocului, am propus montarea unei camere de filmat in scara ... (vezi toată discuția)
Aprobari montare sistem video ovideo1 ovideo1 Doresc sa montez un sistem de supraveghere video pentru perimetrul casei mele dar nu stiu daca acest lucru este cumva reglementat in vreun fel. Nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere casierie dana.bors dana.bors Buna ziua .Este legal ca intr o casierie de 2/2mp sa se puna camere de supravegere ne fiind nici un lucru de valoare ?(in afara de incasari care sunt ... (vezi toată discuția)