avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare garantie

am lucrat la o firma in Bucuresti intre anii 2007-2009,pe perioada activitatii mele firma a deschis un cont la o banca avand scop oprirea unui fond de garantie a tuturor angajatilor.Am verificat ulterior daca exista contul respectiv pe numele meu la o filiala a bancii in orasul meu respectiv in Braila,el exista si cei de la banca mi-au spus ca nu se poate debloca contul decat cu acordul societatii respective,dar acum intervine problema am facut cateva drumuri la Bucuresti,am contactat telefonic conducerea societatii pentru a-mi debloca contul insa acelasi raspuns il primesc mereu `` Nu avem acum timp si de tine ``.Cum as putea rezolva aceasta problema ?

Va multumesc !#-o
Cel mai recent răspuns: Ralu77 , utilizator 12:03, 9 Februarie 2011
1.Restituirea garantiei se face in baza unei cereri depuse de dvs la societate, in momentul incetarii CIM /sau schimbare functie pt care nu se necesita constituirea garantiei.
2. Aceasta garantie se va platii in max 10 zile.
Pentru mai multe lamuriri puteti consulta L22/1969.
Cerere am depus la societate,in ziua cand am primit carnetul de munca incheiat,asta fiind in 2009 luna octombrie.As putea sa sesizez aceasta problema la directia muncii pe raza caruia apartine societatea ?
Vi s-a facut inventar la momentul plecarii?
Aveti grija sa nu fiti invinuit pentru eventuale lipsuri in gestiune.

La aceasta garantie in numerar, trebuie sa vi se calculeze dobanzile aferent.
Daca totusi nu vi se retituie garantia, dati in judecata angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie de la fostul angajator ramona maria ramona maria Buna, ce trebuie sa fac sa imi recuperez garantia de la un fost angajator? mentionez ca nu mai lucrez la el din august anul trecut. in toata perioada in care ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie AlinGeorgian AlinGeorgian [quot]Bună ziua! În momentul restituirii garanției firmei pentru acoperirea pierderilor suferite este obligata firma sa dea un document justificativ ca a ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera garantia de la fostul loc de munca cleme_c cleme_c Buna ziua Am si eu o mica dilema , in speranta ca ma poate ajuta cineva cu un sfat am sa dau curs povestii . Pe scurt : am fost angajata a unei societati ... (vezi toată discuția)