am lucrat la o firma in Bucuresti intre anii 2007-2009,pe perioada activitatii mele firma a deschis un cont la o banca avand scop oprirea unui fond de garantie a tuturor angajatilor.Am verificat ulterior daca exista contul respectiv pe numele meu la o filiala a bancii in orasul meu respectiv in Braila,el exista si cei de la banca mi-au spus ca nu se poate debloca contul decat cu acordul societatii respective,dar acum intervine problema am facut cateva drumuri la Bucuresti,am contactat telefonic conducerea societatii pentru a-mi debloca contul insa acelasi raspuns il primesc mereu `` Nu avem acum timp si de tine ``.Cum as putea rezolva aceasta problema ?
1.Restituirea garantiei se face in baza unei cereri depuse de dvs la societate, in momentul incetarii CIM /sau schimbare functie pt care nu se necesita constituirea garantiei.
2. Aceasta garantie se va platii in max 10 zile.
Pentru mai multe lamuriri puteti consulta L22/1969.
Cerere am depus la societate,in ziua cand am primit carnetul de munca incheiat,asta fiind in 2009 luna octombrie.As putea sa sesizez aceasta problema la directia muncii pe raza caruia apartine societatea ?