avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional la contractul pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional la contractul pe perioada determinata

Buna ziua,

Daca am facut un contract pe perioada determinata si dupa expirarea contractului nu se mai doreste prelungirea lui cu ce litera trebui sa fac actul aditional de incetare a contractului. Eu stiam ca numai treb facut act aditional dar cand am fost sa iau cartea de munca mi-a spus ca treb sa fac.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: livia.mazare , utilizator 09:22, 8 Februarie 2011
pentru orice incetare a cim se facedecizie deincetare.pentru aceasta incetare se face decizie conform art. 56 lit j codul muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim partial eujad eujad Am un salariat care a avut CIM pe perioada determinata 1 luna in perioada 27.01-26.02. Am facut act adit.de prelungire cu 1 luna perioada 26.02-25.03. Acum ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime suciugeorgeta suciugeorgeta Daca un salariat pleaca cu data de 05.05.2011 mai este nevoie sa ii dau adeverinta de vechime pentru perioada 01.01.2011-05.05.2011 daca nu a avut nici o ... (vezi toată discuția)
Preaviz inainte de expirarea contractului de munca ??? bianca40 bianca40 Trebuie sa dam preaviz unor angajati, carora nu dorim sa le prelungim contractele de munca ?( contractele urmeaza sa expire curand ). Trebuie sa avem o ... (vezi toată discuția)