avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insolventa firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insolventa firma

Lucrez la un magazin alimentar care din luna ianuarie pana in prezent nu a fost deschis decat 5 zile.Angajatorul nu are platite darile la stat de la angajarea mea.Verbal m-a informat ca incepan d cu 01.03.2011 intra in insolventa.
Eu ce drepturi am ca si angajat, nu terbuie sa ma informeze in scris despre aceasta problema(cu cat timp inainte), cu ce art. se inchide CIM, beneficiez de somaj tinand cont ca nu are platit nimic.In acest caz cum pot proceda, pierd somajul, unde sa ma adresez.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: teo.madalina , utilizator 10:20, 9 Februarie 2011
Chiar nu este nimeni cara sa ma ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? carmen_sinus carmen_sinus Buna ziua, Firma la care lucrez in prezent se afla in insolventa din luna octombrie.Nu s-a luat nici o hotarare inca dar se pare ca se va declara falimentul ... (vezi toată discuția)
Când pot întra în concediu prenatal. ContSters476392 ContSters476392 Bună ziua. Sunt angajata într-un magazin alimentar și sunt însărcinată în luna a-2-a. Mi-am anunțat angajatoarea ca sunt însărcinată și mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Cum ajung la somaj gabita2000 gabita2000 Buna ziua, As avea si eu cateva nelamuriri. Din octombrie anul trecut lucrez la o firma. Acum firma se inchide pe motiv ca nu este treaba, nu sunt clienti. ... (vezi toată discuția)