avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare AGA- m-am razgandit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare AGA- m-am razgandit

Buna ziua,

Suntem doi asociati. Am hotarat cedarea partilor sociale catre un tert. Am depus hotararea AGA la ORC. Am inteles ca a fost publicata in M.O.
Problema este ca intre timp ne-am razgandit. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a anula intentia de cesiune.
Mai am o problema. Fratele meu, asociatul, este plecat din tara, dar am procura.
Intentia lui de a cesiona a fost pe data de 01.10.2010. Acum, la data de 08.02.2011 il pot reprezenta prin procura? Ce sa fac. Va rog sa ma ajutati.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters185315 , utilizator 12:26, 8 Februarie 2011
1. Se face o noua hotarare AGA si se depune la ORC. De preferat ca la aceasta adunare sa participe si cesionari.
2. Depinde ce scrie in procura, daca este una generala nu veti avea probleme, daca procura s-a dat numai cu privire la cesiune veti avea nevoie de alta procura.
Imi puteti spune care e "predicatul" din hotararea AGA...
Revoc hotararea initiala, scriu ca m-am razgandit...Nu stiu.
Scriu "se revoca" ?

Va multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
ContSters185315, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale, revocare aga cesiune tert. AFFITTASI AFFITTASI Va rog un raspuns. Daca s-a hotarat de catre asociati cesionarea catre un tert a partilor sociale ale unuia dintre ei, a fost publicata AGA in M.O. prin ORC, ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale-asociat plecat din tara EmiB EmiB Buna ziua, am si eu o intrebare. Pentru o societate comeciala, formata din 2 asociati, ambii administratori, in care se doreste cedarea partilor de catre unul ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga cesiune Anny2009 Anny2009 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)