care sunt atributiile unui contabil in cadrul unei primarii comunale? va rog precizati si salariul minim,studii superioare.
de asemenea va rog sa precizati diferenta intre persoana angajata cu contract si functionar public
am intrebat datorita faptului ca acum vreau sa ma angajez si as dori informativ (grosso modo) atributiile unui contabil. de asemenea si diferenta dintre angajat cu contract si functionar public.multumesc
cum a precizat si colegul mai sus atributiile sunt specificate in fisa postului unde va angajati ca si functionar public, binenteles ca sunt diferite fata de sistemul privat, de aceea nu va putem da lamurir suplimentare pana nu vedeti dvs acolo cum va incadreaza pe ce treapta sau functie!
Fisa postului
elenadragan
Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie conducere
berbece
Sunt functionar public intr-o primarie, cu atributii de contabil sef si am in subordine 5 persoane, am efectuat studii superioare universitare de contabilitate ... (vezi toată discuția)