avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contabilitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contabilitate

care sunt atributiile unui contabil in cadrul unei primarii comunale? va rog precizati si salariul minim,studii superioare.
de asemenea va rog sa precizati diferenta intre persoana angajata cu contract si functionar public
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 20:02, 8 Februarie 2011
Atributiile funt stabilite prin fisa postului. Dumneavoastra stiti cel mai bine ce ar trebui sa faca specific unitatii de acolo.
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
am intrebat datorita faptului ca acum vreau sa ma angajez si as dori informativ (grosso modo) atributiile unui contabil. de asemenea si diferenta dintre angajat cu contract si functionar public.multumesc
cum a precizat si colegul mai sus atributiile sunt specificate in fisa postului unde va angajati ca si functionar public, binenteles ca sunt diferite fata de sistemul privat, de aceea nu va putem da lamurir suplimentare pana nu vedeti dvs acolo cum va incadreaza pe ce treapta sau functie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public 2010 kormi kormi Buna ziua! Va prezint un caz: Angajat la o primarie comunala, referent III sup.I, cu o vechime de 20 ani la compartimentul de texe si impozite; Licentiat a ... (vezi toată discuția)
Fisa postului elenadragan elenadragan Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie conducere berbece berbece Sunt functionar public intr-o primarie, cu atributii de contabil sef si am in subordine 5 persoane, am efectuat studii superioare universitare de contabilitate ... (vezi toată discuția)