avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imputarea cheltuelilor de scolarizare chiar daca nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imputarea cheltuelilor de scolarizare chiar daca nu sunt specificate in angajament

buna ziua,
Sunt un functionar public (politist) care va demisiona.
Acum 6 luni am facu un curs de engleza, inainte de care am semnat următorul angajament:
"
Subsemnata....
ma oblig sa ca după absolvirea cursului de.... in cadrul (o scoala de stat)...sa îndeplinesc serviciul pe o perioadă de minimum 2 ani în unitatea în care sunt încadrată sau unde voi fi mutata ...
în eventualitatea că nu-mi voi respecta obligaţia de a îndeplini serviciul minim 2 ani mă oblig să restitui cheltuielile de întreţinere efectuate cu subsemnata pe timpul cât am fost şcolarizată.
"

Nu se specifica ce inseamna ch de întretinere.
Deoarece sunt din Buc nu am fost cazata acolo (ca alti colegi), nu am mancat, etc.
Eu am subinteles ca intretinerea mea= cazare, mancare. Nicidecum costul cursului, calculat la preturi exorbitante. In plus, ei m-au trimis, nu am cerut eu.
Acum am auzit ca scoala va calcula si cheltuielile de scolarizare, desi nu mi-au zis nimic de asa ceva, in contractul de mai sus scrie "cheltuielile de întreţinere cu subsemnata", nu cheltueli cu cursul.
In instanta as avea castig de cauza?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
MihaC_, utilizator

Alte discuții în legătură

Demisie.cheltuieli scolarizare bnegulescu bnegulescu Buna ziua, Intre mine si o institutie militara a fost incheiat un angajament prin care: I. subsemnatul se obliga: 1.sa indeplinesc servicul, ca ... (vezi toată discuția)
Plata scolarizare (curs) institutie militara mariuss1980 mariuss1980 Am fost angajat timp de cca 3 ani in cadrul unei institutii militare, ca si ofiter, si cu ceva timp inainte sa imi dau demisia am participat la un curs ... (vezi toată discuția)
Clauza profesionala vladislav05 vladislav05 Buna ziua, Sunt angajat la o companie cu capital german. Problema este ca pentru a-mi putea desfasura activitatea am fost trimis la compania mama, unde am ... (vezi toată discuția)