avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinerea apartamentului pentru o persoana care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinerea apartamentului pentru o persoana care nu stà in romania

Bunà ziua, eu am cumpàrat un apartament in anul 1997 in Bucuresti lingà hotel Meriot si nu este locuit de nimeni. L-am cumpàrat cu speranta cà intr-o zi am sà mà intorc acasà in romania, cind vremurile or sà se schimbe si viata devine mai bunà acasà la noi..Eu lucrez in italia ca asistenta intr-un spital, in romania vin o datà pe an sà-mi vàd pàrintii. De 14 ani de cind am cumpàrat acest apartament am plàtit intotdeauna ffffff.mult la intretinere,nu am folosit niciodatà càldura,apa rece etc. Eu sunt singurà si stau la pàrintii mei cind vin acasà in romania..
Pe luna decembrie 2010 au afisat intretinerea cu zero persoane si tatàl meu a plàtit 160 ron (un milion sase sute de lei) .Và rog foarte mult sà mà ajutati??? Ce trebuie sà fac ? E foarte esagerat pentru o persoanà care nu consumà absolut nimic..Administratorul blocului a spus cà in ianuarie imi va veni 300 ron ..CUM ESTE POSIBIL PENTRU O PERSOANà CARE NU STà IN ROMANIA ??? Và MULTUMESC Cà M-ATI ASCULTAT, ASTEPT UN RASPUNS POSITIV,O ZI BUNA ,VEVERIZA. EXISTA O LEGE IN ROMANIA ?
Cel mai recent răspuns: dddgab , utilizator 08:10, 11 Februarie 2011
Vi s-a explicat mai sus cum e cu cheltuielile care nu depind de nr persoanelor care locuiesc in apartament. Daca vreti un raspuns si mai detaliat puteti prezenta datele din lista de intretinere (il puteti ruga pe tatal dvstra sa noteze si sa va trimita valorile de la fiecare rubrica din lista, sa dati suprafata apartamentului si cota indiviza aferenta apartamentului). Daca administratorul are adresa de e-mail puteti sa-i cereti acestuia valorile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii la plata intretinerii Richards Richards Am mostenit,impreuna cu sora mea,un apartament situat la etajul1 dintr-un bloc fara parter,dotat cu apometre.De peste un an,nu locuieste nimeni acolo si avem ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii in cazul in care nu e nici o persoana la intretinere mantu mantu Pe scurt, am o garsoniera in Bucuresti in care nu locuieste nimeni din iunie.Deunazi am primit o factura pt incalzire pt lunile din urma(factura destul de ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere apartament nelocuit alina_25 alina_25 O familie pleaca la lucru in alta parte timpde 4-5 luni lasand apartament nelocuit ce anume trebuie sa plateasca ca intretinere si ce nu avand in ... (vezi toată discuția)