avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor metalurgie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor metalurgie

Buna ziua

Un salariat beneficia de spor de metalurgie. A intrat in concediu pt cresterea copilului, 2 ani.
Cand revine la locul de munca, nu beneficiaza si de sporul de metalurgie? Intrucat el isi reia toate drepturile. A plecat in crestere copil in 2008 si s-a intors in 2010. Sporul de metalurgie a fost anulat din 2008. Cei ce au apucat incadrarea cu sporul , si nu au plecat din unitate, beneficiaza si azi de el. Intrebarea este pt salariatul intors din crestere copil.
Multumesc:love2:
Cel mai recent răspuns: MihaelaChirita , utilizator 09:43, 10 Februarie 2011
In ce sector lucreaza, bugetar sau privat?
PRIVAT
La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
MULTUMESC :love2:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sectorul privat alina-anca alina-anca sotul meu este in cresterea copilului de 4 luni si vrea sa se intoarca la serviciu ,as vrea sa stiu daca va primi acelasi salariu care il avea in momentul ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din concediu crestere copil ContSters239798 ContSters239798 Buna ziua, Imi puteti spune va rog care este legea/articolul in care se precizeaza ca la intoarcerea din concediul crestere copil salariata isi reia ... (vezi toată discuția)