avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere anulat in Romania, obtinerea lui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere anulat in Romania, obtinerea lui in alt stat

Buna ziua!In septembrie acest an am primit sentinta de permis anulat si 1 an cu suspendare deci peste 1 an pot da dinnou de permis .intrebarea mea este daca pot sa dau in Spania de permis inainte sa treaca un an de la primirea sentintei si sa circul aici si nu pe teritoriul Romaniei exista o restrictie in acest sens .
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 18:26, 13 Februarie 2011
Din cate stiu se poate, sentinta este aplicabila pe teritoriul Romaniei.Faceti o intrebare la IGP in acest sens.=D>
Nu exista nicio restrictie pe teritoriul Spaniei,doar pe cel al Romaniei.
Daca ultima resedinta este cea spaniola, sunteti OBLIGAT sa va luati permisul din Spania si sa faceti scoala acolo. Odata ce v-ati luat rezidenta spaniola si permisul romanesc vi s-a anulat, ati incheiat cu permisele romanesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis spaniol suspendat în spania, dar nepredat la poliție. Îl pot preschimba cu unul românesc? Alin sandu Alin sandu Bună seara, am o mare nedumerire am permis de conducere spaniol, de curând mi a fost suspendat in Spania pentru alcoolemie pe o perioada de 2 ani jumate, eu ... (vezi toată discuția)
Permis romanesc anulat - pot sa circul in romania cu permisul spaniol? petrariu lia petrariu lia rezident in spania cu permisul romanesc anulat in romania anul trecut in urma unui accident rutier,in prezent detin si un permis spaniol dobandit prin ... (vezi toată discuția)
Detin doua permise de conducere liapetrariu2010 liapetrariu2010 Sunt rezident in spania si am detinut 2 permise 1 de romania si 1 de spania obtinut prin examen.Anu trecut am avut un accident in romania cu camionu si prin ... (vezi toată discuția)