avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat bugetar cu firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat bugetar cu firma

Este legal ca un angajat bugetar sa incaseze salar de la buget si in acelasi timp sa detina si o firma de comert ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:14, 8 Februarie 2011
Da...Afara daca nu cumva e functionar public si firma intra in conflict cu atributiile sale din fisa postului, ori firma are contract cu institutia unde este angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesie liberala, practicarea ei de catre un bugetar isabela55 isabela55 Buna ziua, am gasit un subiect pe forum despre profesii liberale. Ma intereseaza bugetar fiind daca pot exercita o profesie liberala; din lista afisata la ... (vezi toată discuția)
Fisa postului/personal contractual bugetari sebastian. sebastian. As dori sa stiu care sunt conditiile in care se poate modifica fisa postului in sistemul bugetar contractual si care sunt persoanele care vor fi informate de ... (vezi toată discuția)
Ce faceti cu angajatul care refuza noi sarcini? Taisa Taisa Buna ziua:) Iar am o belea pe cap. S-a vacantat postul de casier - statut de fct.p. (ocuparea stiti cum e: 7 la 1 si nu e cazul) Nimeni nu vrea sa preia ... (vezi toată discuția)