avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... achizitii intracomunitare la i.f.
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

achizitii intracomunitare la i.f.

Daca i.f. nu este platitoare de tva ,ce se va intampla cand v-a avea achizitii intracomunitare?va avea declaratii de depus?
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 16:49, 8 Februarie 2011
Declaratia 390 se depune pentru achizitii, vinzari, servicii intracomunitare. Modelul il gasiti pe www.mfinante.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale Marya STANCU Marya STANCU buna seara amdeschis o i.i .neplatitor de tva si vreau sa aflu ce declaratie trebuie depusa in cazul cind depasesc in vinzari suma de 10 ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon antispam antispam Buna ziua tuturor. Din cate am inteles, in cazul unui PFA care presteaza servicii intracomunitare, in momentul in care se depaseste plafonul de incasari de ... (vezi toată discuția)