avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dupa cat timp se sterge din baza de date numele unei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dupa cat timp se sterge din baza de date numele unei persoane care a fost inregistrata ca rau platnic la banci ?

Buna ziua ! O problema cu care cred ca se confrunta din ce in ce mai multa lume este aceea a neputintei platilor la banci. Am fost salariata pana in septembrie 2009 si pana atunci mi-am achitat datoriile corect. Din pacate dupa aceea din ajutorul de somaj -si mai ales dupa ce onor guvernantii noastri au diminuat cu 15 % acest ajutor de somaj am inceput sa am dificultati in a-mi plati ratele. Desi mi-as fi dorit sa nu fiu in asemenea situatii am ajuns sa fiu inregistrata pe listele negre ale bancilor ca rau platnic. Stie cineva sa-mi spuna dar la modul serios exista o anumita perioada dupa care sa apari CURAT ? Sa poti opta la o adica la un alt imprumut ? Se prescriu acele liste ? sau ramai acolo vesnic ? Multumesc pentru un eventual raspuns ! Scuze nu mi-am dat numele : Mihaela Vasilenco
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 15:24, 8 Februarie 2011
dupa 5 ani datoria se sterge din baza de date a Biroului de Credite , dar credituk respectiv va figura in jur de 7 ani in Centrala Riscurilor Bancare, ca si credit extrabilantier, sau credit investit cu formula executorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ies din lista neagra a biroului de credit? marineursachi marineursachi am un card de salarii cu o datorie neplatita de 4 ani cu suma de 7 mil restanta.vreau sa stiu cum pot sa ies de pe lista neagra a Biroului de credit mentionez ... (vezi toată discuția)
Exista legi care prevad anularea datoriilor dupa o anumita perioada ? cri781 cri781 As vrea sa stiu daca datoriile fata de asociatia de proprietari se anuleaza dupa o anumita perioada ? (de exemplu 5 ani) Sau daca acestea pot continua la ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul 2007 - rate neplatite marhor marhor Buna ziua! In anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale fara garantii in valoare de 8500 EUR. Durata de creditare a fost de 9 ani , respectiv ... (vezi toată discuția)