avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pentru o persoana pensionata medical, gradul 3 de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pentru o persoana pensionata medical, gradul 3 de invaliditate

Buna ziua,
Detin o intreprindere individuala si as vrea sa fac contract de munca unei persoane cu pensie medicala grad 3, si as dori sa stiu daca se poate angaja si sa isi pastreze si pensia si ce documente imi trebuie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vilcu Gina , utilizator 11:02, 17 Februarie 2011
Se poate la un program de 4 ore pe zi.
Si ce documente imi trebuie la ITM, in afara de contractul de munca?
In afara de ITM, mai trebuie sa merg in alta parte?
Multumesc.
Nu se mai depun acte la ITM.
Se transmite c.i.m. prin REVISAL care se depune la ITM ori se transmite online.
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da.nu se mai depune nimic la ITM,incepand cu data de 01.01.2011, veti utiliza Revisalul .Dar, "in spatele"contractului individual de munca,trebuie sa aveti:decizia de pensionare pt.gradul 3 de invaliditate pe care trebuie sa o cereti persoanei in cauza(astfel veti justifica 1/2 norma,pe care o poate efectua salariata ),fisa medicala eliberata de cabinetul de medicina muncii) si va recomand sa aveti si o fisa a postului.Astfel i-ati intocmit salariatei dosarul personal.....si binenteles si actele de identificare:CI,si/sau certificat de nastere. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente angajare ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema. Dupa ce obtin Dosarul medical si fisa de aptitudini de la un medic din medicina muncii ce urmeaza pentru angajare? ... (vezi toată discuția)
Acte itm Vioreld Vioreld Buna ziua. Am o firma care de cateva luni nu mai are niciun angajat. La acel moment cei de la ITM mi-au dat o adeverinta pt Finante ca nu am niciun angajat. ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cim la itm GeorgeRV GeorgeRV 1.Cele 20 zile legale ptr inregistrarea CIM sunt calendaristice sau lucratoare ? 2.Poate si angajatul sa depuna CIM la ITM ? 3.Care sunt documentele care ... (vezi toată discuția)