Buna ziua,
Detin o intreprindere individuala si as vrea sa fac contract de munca unei persoane cu pensie medicala grad 3, si as dori sa stiu daca se poate angaja si sa isi pastreze si pensia si ce documente imi trebuie.
Multumesc.
Da.nu se mai depune nimic la ITM,incepand cu data de 01.01.2011, veti utiliza Revisalul .Dar, "in spatele"contractului individual de munca,trebuie sa aveti:decizia de pensionare pt.gradul 3 de invaliditate pe care trebuie sa o cereti persoanei in cauza(astfel veti justifica 1/2 norma,pe care o poate efectua salariata ),fisa medicala eliberata de cabinetul de medicina muncii) si va recomand sa aveti si o fisa a postului.Astfel i-ati intocmit salariatei dosarul personal.....si binenteles si actele de identificare:CI,si/sau certificat de nastere. =D>
Documente angajare
ramo1305
Buna ziua! Ma confrunt cu o problema. Dupa ce obtin Dosarul medical si fisa de aptitudini de la un medic din medicina muncii ce urmeaza pentru angajare? ... (vezi toată discuția)
Acte itm
Vioreld
Buna ziua. Am o firma care de cateva luni nu mai are niciun angajat. La acel moment cei de la ITM mi-au dat o adeverinta pt Finante ca nu am niciun angajat. ... (vezi toată discuția)