avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... documente angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

documente angajare

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema. Dupa ce obtin Dosarul medical si fisa de aptitudini de la un medic din medicina muncii ce urmeaza pentru angajare? Trebuie sa intocmesc un contract individual de munca, fisa postului...si ce altceva? Cu toate aceste documente trebuie sa ma prezint la ITM? Precizez ca sunt la inceput de drum, voi fi administrator la o microintreprindere si vreau sa ma informez.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 3 Mai 2012
Dosarul angajatului cu toate actele se pastreaza la sediul firmei. Pentru angajarea persoanei trebuie sa completati si sa transmiteti revisalul in ultima zi lucratoare dinaintea primei zile de lucru din contractul de munca. Nu trebuie sa duceti acte din dosar la itm. Si la finante trebuie sa depuneti formularul 010 pentru a completa vectorul fiscal cu impozitele corespunzatoare contributiilor pe salarii.
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2012
george-neagu, moderator
De la 01.01.2011 nu se mai depun acte spre vizare sau inregistrare la ITM .. inregistrarea c.i.m. se face prin intermediul programului REVISAL 5.0.8, potrivit HG nr.500/2011.

Informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic gasiti aici:
[ link extern ] /

Dupa instalarea pe calculator a acestui program , il deschideti si in coltul din dreapta sus a paginii de deschidere gasiti un ? ... click pe acesta si se va deschide manulaul de utilizare ..

IntrodUceti in program datele angajatorului, datele de identitate ale salariatului si apoi datele c.i.m. .. generati fisierul de forma .rvs pe care-l depuneti - pentru prima data - la ITM.
Fisierul il depuneti pe suport magnetic CD , discheta sau stick si insotit de urmatoarele acte : adresa de inaintare este insotita de o copie a certificatului de inmatriculare - in cazul angajatorului persoana juridica.
Model adresa inaintare registru:
[ link extern ]

[ link extern ]

Vedeti si cele doua articole cu privire la dosarul de personal al unui salariat
Dosarul personal al angajatului - cum se intocmeste corect
www.avocatnet.ro/content/art...

Dosarul personal al salariatului - ce contine si ce risca angajatorii daca nu il intocmesc?
www.avocatnet.ro/content/art...




Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua!
Cand inregistrezi un contract individual de munca la ITM, trebuie sa depui si copii dupa C.I., diplome de studii???? Sau doar contractul de munca, fisa postului? Multumesc!
De la 01.01.2011, ca urmare a abrogarii Legii nr.130/1999 nu se mai depun spre inregistrare axcte la ITM .... totul se face cu ajutorul REVISAL-ului, potrivit HG nr.500/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa am cartea de munca pe firma mea? Elena_Aurelia Elena_Aurelia ce trebuie sa fac sa bag cartea de munca pe firma mea,si cat platesc la stat pt un salariu minim pe economie?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut la angajarea primilor salariati? carmenbn carmenbn Din 01.10 dorim sa angajam 3 salariati.Ce trebuie facut?Se intocmesc contracte de munca si se merge cu ele la ITM?Ce alte documente sunt necesare?Nu avem ... (vezi toată discuția)