buna, am si eu o intrebare va rog,este o hotarare ceva,lege,care sa zica ca daca dai de mancare la pisicile de afara(in jurul blocului),presedintele de bloc,administratorul,are voie sa-ti mai treaca o persoana la intretinere?
Socrii mei sunt 2 pers.,si mama soacra maida de mancare la pisicile din jurul blocului,si din aceasta cauza a fost trecuta cu 3 pers.
multumesc anticipat...!
:happy: Doamne, cate mai auzi pe forumul asta!!!
Cum sa-i treaca, domnule, cu inca o persoana pentru ca dau de mancare la pisici? :clapping:
Nu e nicio lege in acest sens, iar ca sa o puna cu o persoana in plus trebuie sa justifice in baza carui document intern al asociatiei fac lucrul acesta.
O hotarare a adunarii generale, o decizie a comitetului executiv? Trebuie sa fie scris intr-un PV, altfel este un abuz grosolan pentru care puteti face reclamatie la primarie, la Biroul de relatii cu asociatiile de proprietari.
Chiar si scris sa fie, tot abuz ar fi..... Aia nu sunt sanatosi la cap, domnule!
Doamna @elga, observ ca tineti cu pisicuta din avatar...:D , dar asa este. De la lume adunate, vai mama lor de presedinti si administratori. Pe la noi este o vorba: cap ai, minte ce-ti mai trebuie?
Totusi, cred ca este o idee ce poate fi dezbatuta in prima adunare generala.
Sunt unii care nu se rezuma la un caine ci au cate 3-4 in apartament. Altii au facut custi, cuibare pentru porumbei in balcon si-acestia educati probabil dupa chipul si asemanarea stapanului fac mizerie in balcoanele vecine.
Altii, iubitori de animale, dupa cum spun ei, varsa sacosa cu resturi langa bloc sa de mancare la pisicile vagaboante.
Poate ca ar trebui totusi pusi sa platesaca ceva suplimentar pentru mizeria si deranjul provocat.