avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comodat - transfer
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comodat - transfer


In luna octombrie 2010 am facut un contract de comodat in care am specificat transferul definitiv de calculatoare pc cu licentele respective fiecarui calculator in parte, catre o alta firma ( intre o intreprindere familiala si o intrprindere individuala - mentionez ca sunt administrator la ambele) , este legal?

- mentionez ca am primit confirmarea celor de la microsoft privind legalitatea licentelor numai daca sunt transferate cu tot cu calculator.

dar, la sfirsitul lui octombrie am radiat prima firma , mai este legal contractul de comodat ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 15:34, 8 Februarie 2011
Prin contract de comodat se cedeaza folosinta nu proprietatea, deci calculatoarele apartin in continuare firmei de provenienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta la windows w0lfshad3 w0lfshad3 E pe user, pe calculator, pe firma, pe ce? (vezi toată discuția)
Contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Firma in insolventa , are in proprietate spatii. Poate sa faca contract de comodat pentru sediu firma altei societati ? Procedura de insolventa si-au ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu masina firmei ENGFULL ENGFULL pentru a putea iesi din tara cu masina firmei am nevoie de imputernicire notariala ? legislatie relevanta....... (vezi toată discuția)