avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... in caz de amenda penala, se poate pierde o casa daca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

in caz de amenda penala, se poate pierde o casa daca este ipotecata?

Imi puteti spune va rog daca primesc amenda penala sau sunt obligata prin executor sa platesc daune altei persoane, iar pe numele meu este doar casa in care stau si este ipotecata la banca, se poate sa imi pierd casa? Casa are o valoare mai mare decat creditul luat de la banca?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:00, 8 Februarie 2011
angela.o a scris:

Imi puteti spune va rog daca primesc amenda penala sau sunt obligata prin executor sa platesc daune altei persoane, iar pe numele meu este doar casa in care stau si este ipotecata la banca, se poate sa imi pierd casa? Casa are o valoare mai mare decat creditul luat de la banca?

daca sunteti data in judecata, si cealalta parte castiga , ati putea fi obligata sa platiti.... si creditorul dvs poate apela la un executor judecatoresc
daca casa e ipotecata la banca nu va puteti pierde casa. decat daca nu va platiti ratele la banca. pt daune sau amenzi va pot pune poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu se face executarea silită a unui imobil ipotecat (achiziționat ... mbs90131 mbs90131 Cu se face executarea silită a unui imobil ipotecat (achiziționat prin programul \"prima casă\") de către un creditor personal? În condițiile în care ... (vezi toată discuția)
Credit ContSters306046 ContSters306046 Buna ziua, in timpul casatoriei am contractat un credit impreuna cu fostul sot (eu titular, el codebitor), pentru care nu s-a facut o actiune legala de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Saldron Saldron Buna ziua. Am si eu o nelamurire, va rog...Am garantat cu apartamentul un credit pe care l-a luat o persoana. Aceasta nu mai vrea sa achite rata lunara cu ... (vezi toată discuția)