avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate - schimbare sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate - schimbare sediu

Buna seara. In perioada in care o societate se afla in suspendare activitate are posibilitatea sa isi schimbe sediul social ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:23, 8 Februarie 2011
Parerea mea este ca da, cu conditia ca la depunerea documentatiei pentru mutarea sediului sa completeze declaratia model 1 la registru comertului ca nu va desfasura nicio activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv ContSters22096 ContSters22096 ce ar trebui sa cuprinda dosarul pentru reg comertului in cazul modificarii actului constitutiv prin modif obiectului de activitate (vezi toată discuția)
Sediu social societate comerciala elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: acum 2 ani am cumparat un apartament fara sa stiu ca la adresa respectiva era inregistrat sediul social ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma alin_bv alin_bv Buna ziua Spuneti-mi va rog , care ar fi documentele necesare pentru suspendarea activitatii unei firme ; ar fi nevoie si de certificat fiscal ? Se poate ... (vezi toată discuția)