avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungirea perioadei de acordare a indemnizatiei de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungirea perioadei de acordare a indemnizatiei de somaj

Am primit 12 luni indemnizatia de somaj cu o intrerupere de 3 luni incepand cu noiembrie 2009,in martie se termina cele 12 luni. Se mai poate prelungi inca 3 luni?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:30, 10 Februarie 2011
1. Daca in martie 2011 se terminau cele 12 luni initiale inseamna ca se prelungeste somajul cu cele 3 luni in care ati avut CIMpe periopada determinata.
2. Asta ar trebui sa se vada si pe carnetul de somer unde ar trebui modificata data incetarii perioadei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj Elena266 Elena266 Buna seara, am si eu o intrebare, eu am lucrat 1 an si 3 luni dupa care postul meu sa desfiintat si am intrat in somaj pe o perioada de 6 luni, dupa aceste 6 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj Dochian Dochian Buna ziua, Referitor la ajutorul de somaj - va rog frumos sa-mi spuneti, daca exista posibilitatea ca dupa expirarea termenului de 1 an de zile somajul mai ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj syka syka Buna ziua! Ma numesc Elena , sunt in somaj si s-a ivit ocazia de a lucra cu contract pe perioada determinata de o luna. Va rog sa imi raspundeti si mie la ... (vezi toată discuția)