avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Buna seara am si eu o intrebare sa va adresez. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la trei luni dupa ce primului copil implineste varsta de doi ani. Cum sa procedez si ce indemnizatie voi primi? Este obligat angajatorul sa-ma primeasca inapoi chiar daca poate invoca " criza ".
Va multumesc mult si astept raspunsul dvs cu mare interes

Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 22:17, 8 Februarie 2011
Buna seara,
Legislatia in domeniu este foarte proasta, iar indemnizatia este la un nivel catastrofal. Angajatorul trebuie sa va primeasca inapoi altfel il actionati in judecata unde veti avea sigur de castigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului ake.soridani ake.soridani Buna seara am si eu o intrebare sa va adresez. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la trei luni dupa ce primului copil implineste varsta de doi ani. Cum sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma aflu în perioada de concediu creștere copil, ... Marianaaaaaaa72772828 Marianaaaaaaa72772828 Bună ziua, ma aflu în perioada de concediu creștere copil, beneficiez de acesta deoarece am avut lucrate 12 luni din ultimele 24 luni anterioare nașterii ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)