avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Operatia la cord in strainatate - formular E112
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Operatia la cord in strainatate - formular E112

Daca un copil numai in strainatate se poate opera, in ce conditii si in ce cota suporta CNAS -ul cheltuielile interventiei chirurgicale si tratament postoperatorie ?
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 22:18, 8 Februarie 2011
medicul care ingrijeste copilul ar trebui sa va indrume .va trebui sa va adresati MS.multa bafta si sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card european de sănătate gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am o prietena care este bolnava de cancer.Este operată de 3 luni și ceva. A plecat in vacanta in Franța și acolo a făcut eventrație ( ruptura ... (vezi toată discuția)
La a doua interventie chirurgicala o sa mai beneficiez de concediu medical? misu77 misu77 Sunt operat de hernie de disc.Am beneficiat de maximul de zile pentru incapacitate temporara de munca(273 zie).M-am intors la munca de 4 luni.Acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce servicii acopera cardul european de asigurari de sanatate? iuli3098 iuli3098 Buna ziua, Ma aflu intr-o delegatie in Belgia, am facut putin efort si am dureri foarte mari de spate, as vrea sa stiu ce servicii acopera cardul de ... (vezi toată discuția)