avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La a doua interventie chirurgicala o sa mai beneficiez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La a doua interventie chirurgicala o sa mai beneficiez de concediu medical?

Sunt operat de hernie de disc.Am beneficiat de maximul de zile pentru incapacitate temporara de munca(273 zie).M-am intors la munca de 4 luni.Acum trebuie sa ma operez din nou(acelasi diagnostic-hernie de disc).Mentionez ca prima zi de concediu medical a fost 15 noiembrie 2010.Intrebarea mea este:Mai dispun de concediu medical dupa a doua interventie si daca da cat timp?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:49, 12 Decembrie 2011
da . cu comisie a CNAS
Am inteles.Dar voi dispune de acelasi numar de zile ca prima oara sau voi fi pensionat pe caz de boala?Multumesc
Revin cu completari si pentru raspunsul d-nei avocat.Din cele 273 de zile,ultimele 90 zile au fost acordate de comisia CNAS.In conditiile in care am beneficiat de maximul de zile de cm in ultimele 12 luni,acum la a doua interventie chirurgicala o sa mai beneficiez de concediu medical sau ce se intampla?Multumesc!
Sunteti un caz mai deosebit,daca vi s-a acordat si prelungirea de 90 de zile,inseamna ca se astepta recuperarea dvs. si revenirea in activitate si nu emiterea avizului medical de pensionare.
Cum revenirea s-a intamplat,dar incapacitatea temporara de munca a reaparut si ati si epuizat maximum admis de 273 de zile de cm in ultimile 12 luni,parerea mea este ca ar trebui sa va adresati din nou medicului expert de la Casa de Pensii,care posibil(dar informatia nu este sigura)va emite avizul pt. a va pensiona,sau va va indruma cum se procedeaza intr-o astfel de situatie.
Multumesc pt raspuns.Ideea e ca nu as vrea sa fiu pensionat pe caz de boala.

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa 90 de zile dumilor dumilor Am o situatie: Anul trecut Mai 2011 am avut un salariat care a beneficiat de 120 de zile de CM - interventie chirurgicala, anul acesta in Mai 2012 a venit ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical guzmania guzmania Sunt angajata la un S.R.L. din 05.06.2008 si am facut varsat de vant. Am avut concediu medical 14 zille. Medicul de familie mi-a incadrat boala la boli ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)