avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La a doua interventie chirurgicala o sa mai beneficiez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La a doua interventie chirurgicala o sa mai beneficiez de concediu medical?

Sunt operat de hernie de disc.Am beneficiat de maximul de zile pentru incapacitate temporara de munca(273 zie).M-am intors la munca de 4 luni.Acum trebuie sa ma operez din nou(acelasi diagnostic-hernie de disc).Mentionez ca prima zi de concediu medical a fost 15 noiembrie 2010.Intrebarea mea este:Mai dispun de concediu medical dupa a doua interventie si daca da cat timp?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:49, 12 Decembrie 2011
Sa stiti ca nu exista o astfel de speta reglementata,cel putin eu nu am intalnit-o pana in prezent,cu epuizarea integrala a perioadei de cm in ultimile 12 luni,adica omul fie se pensiona,fie incepea activitatea de aceea am si apreciat ca este mai bine sa va adresati direct comisiei de la Casa de Pensii.
Daca totusi vreti sa evitati pensionarea ,dar trebuie sa suportati acea interventie chirurgicala,acum,ma gandesc ca medicul chirurg v-ar putea elibera doar o adeverinta medicala ,care sa va serveasca la serviciu pt. motivarea absentelor.Alta solutie nu prea intrevad....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa 90 de zile dumilor dumilor Am o situatie: Anul trecut Mai 2011 am avut un salariat care a beneficiat de 120 de zile de CM - interventie chirurgicala, anul acesta in Mai 2012 a venit ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical guzmania guzmania Sunt angajata la un S.R.L. din 05.06.2008 si am facut varsat de vant. Am avut concediu medical 14 zille. Medicul de familie mi-a incadrat boala la boli ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)