Din august 2010 am plecat de la o corporatie renumita la alta si mai renumita, dar singurul dezavantaj a fost firma de colaborare prin care am fost angajat. Atunci nu prea am stiut care sunt dezavantajele acestui aspect deoarece pana atunci nu am mai fost angajat prin astfel de firme . Acum doua zile in urma am fost anuntat ca in maxim 6 saptamani se va decide sa se dea afara 2 persoane din echipa printre care sunt si eu vizat. Am fost obligati sa semnam demisiile in "alb" , eu totusi nu am trecut data si perioada . Daca reusesc sa iau exemplarul original si sa nu il mai inapoiez , pot sa cer ca sa fiu dat afara fara sa-mi dau demisia ? Sau ei pur si simplu pot sa-mi incheie contractul de colaborare cu firma de man-power ?
Ce am uitat sa precizez mai sus , este ca eu am semnat un contract pe perioada nedeterminata.
1. Cine v-a obligat sa va dati demisia in alb?
2 Societatea la care faceti referire este o societate care se ocupa cu plasarea fortei de munca.
C.i.m. este incheiat cu aceasta sau cu societatea la care va desfasurati activitatea?
Directorul departamentului ne-a obligat sa scriem demisia in alb . In cartea de munca sunt trecut ca si angajat al acestei firme de recrutare , in contractul semnat cu ei apare "detasat firma X" firma X fiind multinationala unde lucrez ...
Demisia trebuie sa constituie materializarea deciziei dumneavoastra de a pleca - nu are nimeni dreptul sa va oblige la a demisiona.
Ce credeti ca se intampla daca nu semnati nici o "demisie in alb" ?
La urma urmei, daca nu au nevoie de dumneavoastra, sa va concedieze invocand motive reale, prevazute in legislatie.
Iar decizia de concediere trebuie sa apartina angajatorului, asa cum si demisia trebuie adusa la cunostinta angajatorului (persoana juridica cu care ati incheiat CIM).
Relatii de munca
netia
va rog sa ma lamuriti si pe mine de ceea ce am facut....si anume:am 54 anisunt angajata la o firma privata ,m-au angajat din somaj si angajatorul primeste ... (vezi toată discuția)