avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie

Buna ziua.Fiica mea in clasa a XII-a nu a primit alocatie deoarece in 10.07 a inplinit 18 ani , la inceputul anului scolar i s-a dat cartoteca cu cecurile de alocatii, dar i s-a cerut inapoi.Se poate recupera acum ulterior , deoarece este vorba de 420 lei.Mentionez ca fiica mea a terminat liceul in 2009.Unde trebuie sa ma adresez si cu ce acte? Ana

Alte discuții în legătură

Bună ziua!băiatul meu a împlinit în decembrie 18ani.este ... simona#72 simona#72 Bună ziua!Băiatul meu a împlinit în decembrie 18ani.Este la liceu(începe clasa a XII-a)și din luna iunie nu a mai primit alocatia.Stie cineva ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii dor73 dor73 Buna seara! In 25 dec. 2012 fetita mea a implinit varsta de 18 ani ,dar era eleva in clasa a XII-a . Mai avea dreptul sa primeasca alocatieinsa nu a mai ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat si dupa 18 ani dar pina la terminarea liceului radorim radorim Buna ziua,stiu ca a existat o lege care dadea alocatie de stat elevilor ce inplineau 18 ani in timpul liceului dar doar pina la terminarea lui! Aceasta lege a ... (vezi toată discuția)