avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stat de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stat de functii

directorul general a conceput si aprobat un stat de functii in care pentru ocuparea functiilor de conducere ai nevoie de studii medii iar pentru ocuparea unei functii de executie ai nevoie de studii superioare. In acest moment prin alinierea la indicii de ierarhizare sefii de servicii au salariile mai mici decat subalternii. E normal? Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 4 Mai 2008
sindicalistul a scris:

ma uitam in COR - " sef serviciu financiar-contabilitate" = studii superioare dar nu neaparat.
Ce sa ma spun..................

Teoria ca teoria dar practica ne omoara.
sindicalistul a scris:

ma uitam in COR - " sef serviciu financiar-contabilitate" = studii superioare dar nu neaparat.
Ce sa ma spun..................

Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare - art.10 alin.3 din Legea nr.82/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel de studii sindicalistul sindicalistul As dori sa stiu cine stabileste nivelul studiilor pentru ocuparea unui post in cadrul unei institutii(exista si sindicat reprezentativ). Directorul general a ... (vezi toată discuția)
Grupa majora 1 din cor Alice_Georgiana Alice_Georgiana Buna seara. Ma intereseaza ce fel de studii sunt necesare pentru grupa majora 1 din COR. In Normele metodologice nu se specifica studiile, este trecuta o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea in functii Ela_Cj Ela_Cj Buna dimineata, am si eu o intrebare, poate primarul sa schimbe in functie contabilul? Se poate face doar prin dispozitia primarului sau este nevoie de ... (vezi toată discuția)