avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... probleme tehnice
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

probleme tehnice

Se incarca foarte greu paginile site-ului de cateva zile.
La inceput am crezut ca este vorba de calculatorul meu si de firma de cablu.
Aveti vreo problema cu serverul.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:14, 15 Aprilie 2009
Nu stiam unde sa ma plang :) fara sa deschid un nou topic...
Vad ca face figuri site-ul daca exista anumite caractere intr-un mesaj, daca scrii 40 de randuri si exista unul dintre acele caractere nepermise pe la jumatatea textului iti cenzureaza (dispare) tot ce ai scris dupa acel caracter... problema exista/persista atat in raspunsurile pe forum cat si la mesajele private, la cele de pe forum macar poti edita textul sa stergi caracterul dar mesajele private nu ai cum sa le editezi si trimiti un sfert din mesaj... daca nu dai back poti chiar sa pierzi ce ai scris (e si motivul ptr. care am facut triplu post intr-o zi ca dadeam back sa nu trebuiasca sa rescriu tot si modificam/postam si-mi aparea tot de jumatate mesajul... initial am crezut ca e doar din cauza unui link din mesaj dar recent am observat ca nu doar link-urile sunt de vina).
De ex. (il scriu la urma ca poate nu apare nimic dupa aceasta paranteza) < , /< , daca apare poate e ceva combinatie de < si vreo comanda neintentionata...

Later edit: Lol ca acuma mers sa-l scriu... totusi uneori face figuri... (dadusem de ex. odata un paste la o definitie si avea acest caracter si mi-a cenzurat tot de dupa el, stergandu-l a fost afisat...)
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2008
Attila-Arpad Dombi, Avocat
Multumesc de sesizare. O sa vedem ce se intampla cu exactitate.
Nu e un sistem care cenzureaza in mod deliberat mesajele, motiv pentru care presupun ca vorbim de o mica problema tehnica pe care o sa o rezolvam in urmatoarele zile.
O seara placuta.
Inca un mic bug... uite ce a iesit aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
si nici nu mai pot edita ca s-au dus butoanele inafara ecranului... :(
solved ;)
erau niste siruri foarte lungi de litere si cifre, pe care sistemul nu le putea sparge.
am editat eu.
o zi frumoasa in continuare
Un bug ciudat... [ link extern ]
si [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)