avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... probleme tehnice
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

probleme tehnice

Se incarca foarte greu paginile site-ului de cateva zile.
La inceput am crezut ca este vorba de calculatorul meu si de firma de cablu.
Aveti vreo problema cu serverul.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:14, 15 Aprilie 2009
othellox a scris:

Se pare ca tot nu s-a rezolvat problema sesizata cu Opera (imi vine reclama peste butoane)... iar noul sistem de vot nu-mi place chiar deloc (imi placea cel vechi).

Si la Mozilla se intampla la fel cu reclama. Imi dezactiveaza linkurile, chiar daca o inchid, sau apas si deschid site-ul.
Alin Popescu a scris:
Buna ziua, Emailul se trimite. Ceea ce inseamna ca este o problema legata de contul de email declarat la inregistrarea in avocatnet.ro.Ori ati scris un email gresit, ori mailul de activare ajunge in spam/trash. Puteti verifica?

Emailul de confirmare se trimite si se primeste, contul de email este declarat bine. Linkul pe care il trimiteti in email nu este bun. Confirmarea mea nu este receptionata. Sper ca am fost inteles.
Referitor la reclama, am vorbit cu cei de la Lexus si pe 17 o sa dispara mesajul respectiv.
Pana atunci, scuze pentru neplacerea provocata de acea reclama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)