avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cedare parte apartament ,inainte de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cedare parte apartament ,inainte de partaj

Buna ziua,

Rog daca se poate un raspuns la urmatoarea problema.

Sunt divortat insa nu am facut partajul.
As dori sa aflu daca pot ceda partea mea din apart.copilului meu,printr-un act notarial.
Nu stiu daca trebuie schimbat contractul,de fapt nu ma intereseaza,ideea este ca vreau sa cedez partea mea.Este posibil si cum ,daca da.

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters145300 , utilizator 14:03, 9 Februarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori, daca se poate sa ma ajutati, va rog, cu raspunsul ... alexutzam alexutzam Buna ziua! As dori, daca se poate sa ma ajutati, va rog, cu raspunsul la urmatoarea intrebare: sunt separata in prezent de sot, urmand sa facem divortul la ... (vezi toată discuția)
Cedare cota 1/2 din bun comun si taxe James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot ceda sotiei mele cota din 1/2 dintr-un apartament cumparat de noi in timpul casatoriei acum 4 ani. M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au copii majori in cazul unui divort,daca unul din parinti cedeaza partea? gyorgya gyorgya Buna,as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.De aprox. 1 an s-a incheiat atat procesul de divort cat si cel de partaj intre parintii mei.Tatal meu ... (vezi toată discuția)