avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recurs litigiu de munca

Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin care s-au facut modificarile la contractul de munca si incetarea raporturilor de munca nu-mi apartin.Dupa solutionarea litigiului de munca pe instanta de fond care a pronuntat o hotarare judecatoreasca favorabila mie, societatea parata a formulat recurs. In recursul formulat de catre societatea intimata este solicitata respingerea judecarii recursului pana la solutionarea dosarului penal (administratorul societatii intimate care a semnat in fals prin contrafacerea semnaturii mele act aditional la cim si cererea de incetare a cim este cercetat penal pentru infractiuni de fals si uzul de fals). Dupa cum am mentionat si in mesajele anterioare postate la acest subiect, in cadrul procesului de litigiu de munca s-a efectuat expertiza grafica pe documentele prin care s-a realizat modificarea cim si incetarea cim, expertiza ce a indicat ca semnaturile de pe aceste documente nu au fost realizate de mine ci de administratorul societatii.
Daca instanta pe fond s-a lamurit in ceea ce privesc semnaturile de pe documentele ce au facut obiectul procesului de litigiu de munca, de ce societatea parata cere acum pe recurs suspendarea judecarii cauzei, mai ales ca pe instanta de fond nu a solicitat acest lucru?
Mai mult decat atat avocatul societatii parate a fost de acord cu administrarea probei cu expertiza grafica.

Cu stima

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 22 Martie 2011
Este indicat sa fiti prezenta in sala de judecata , intrucat veti putea auzi ceea ce invoca sau propune partea adversa in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare judecare cauza dosar civil in favoarea dosarului penal Nina1 Nina1 Buna ziua, In cadrul dosarului penal aflat in faza de cercetare se afla documente ce fac obiectul unui dosar civil aflat pe rolul instantei, in recurs. Este ... (vezi toată discuția)
Cum se poate solutiona un litigiu de munca? Nina1 Nina1 Buna seara, Deoarece mi s-a desfacut contractul de munca in mod abuziv si ilegal am actionat in judecata societatea angajatoare. In cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca Nina1 Nina1 Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)